torstai 23. tammikuuta 2020

hiusten värjäys mallille


     Hiusten värjäys malille 










   
Tänään värjäsimme Jonnan kanssa ensimmäistä kertaa hiukset. Mallilla oli ennestään tyvi väriä ja vaaleita raitoja. Käytimme värinä Goldwellin 6B  kevytvärillä mittasuhteella 1:2. Väriä oli 120g yhteensä hapetteen kanssa. Väriä oli 40g ja hapetetta 80g. Värjäsimme koko pään eli tyvesrä latvoihin, koska siten väri näytti luonnolliselta. Olemme itse todella tyytyväisiä lopputulokseen ja suoriuduimme todella hyvin vaikka tämä oli ensimmäinen kertamme. Levittämään väriä pään takaosata etuosaa kohden.  Levittämisen jälkeen vaikutus ajalla (30min) siivosimme työpisteen ja väri tarvikkeet. Vaikutusajan jäleen menimme pesupaikalle ja emulgoimme värin pois päästä. Shampoona ja hoitoaineena käytimme Goldwellin Color tuotteita. Sen jälkeen menimme peilipaikalle leikkaamaan ja kuivaamaan hiukset. Lopuksi vielä kiharsimme hiukset.

Hiustenleikkuun vaiheet 
ensiksi määritimme paljon leikkaamme mallilta, jonka jälkeen teinmallille ristipääjaon. alotin hiuksen leikuun takaata ja etenin sivuille. Ennen kun sain leikkauksen valmiiksi kampasin otsatukan mallin silmien eteen ja otin sinne syntyneen pienen kolmion pois.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

etätehtävä 22.5.2020

tänään saimme tehtäväksi tutkia kevään ja kesän muotia Tällähetkellä on muodissa luonnolliset värit ja vaatteet. Mielestäni tämänhetkinen...